Skip to content Skip to footer

NEDRIVNING

ERHVERVS NEDRIVNING

Skal du have revet en bygning ned? Hos NemSkrald har vi et samarbejde med Lundvald Nedbrydning og Maskinudlejning, og derfor kan vi med sikkerhed sige at vi kan nedrive erhvervsejendomme og Nedrivningejendomme og bygninger. Vores samarbejdspartner har den nødvendige viden og erfaring til at udføre nedrivning af din erhvervsbygning med sikkerhed og professionalisme. Vi har selvfølgelig moderne udstyr og maskiner til rådighed, der gør det muligt for os at nedrive bygninger hurtigt og effektivt, mens vi tager hensyn til omgivelserne og sikkerheden. Nedrivning af bygninger til erhverv med NemSkrald garanterer en gennemført og professionel oplevelse, der efterlader dit område eller din plads klar til det næste projekt. 

PRIVAT NEDRIVNING

Mangler du en nedrivning af din ejendom, bygning eller din lejlighed? Her hos NemSkrald tilbyder vi en effektiv og pålidelig nedrivning af bygninger, lejligheder, ejendomme og alt andet til private. Vores team af erfarne team har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre nedrivning med sikkerhed og handlekraft. Hos NemSkrald har vi moderne udstyr og teknikker, der gør det muligt for os at nedrive bygninger, lejligheder og ejendomme hurtigt og effektivt, mens vi tager hensyn til omgivelserne og sikkerheden.

BADEVÆRELSE ELLER KØKKEN

Har du et badeværelse du skal have revet ned, et køkken, et rum, et møbel eller noget helt andet? Vi hjælper med alle slags huslige nedrivninger så du kan komme videre med dit projekt. I alle nedrivningsopgaver om det så er toilet, bad, køkken, stue, spisestue eller noget andet, så klarer vi det nemt og bekvemt, fjerner alt affald og sørger for et gennemført stykke arbejde i særklasse med vores super dygtige og grundige medarbejdere. Så hvis du skal have nedrivning af køkken, nedrivning af badeværelse/toilet, nedrivning af din stue eller noget andet, så er vi klar til at hjælpe dig.

“Tak til Lukas og NemSkrald – det store træ er fjernet, alt er kørt væk og stubben er fræset væk. Vi kan bestemt give NemSkrald den bedste anbefaling🌞

“Det her er simpelthen det mest geniale!. Har virkelig manglet en service som dette .
Super prof fra start til slut , nemt hurtigt og ikke mindst effektivt.
Klart 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra .”

“Hurtig og effektiv og helt igennem venlig service. Og prisen er der heller ikke noget at komme efter. Vil helt sikkert bruge NemSkrald igen.”

“Utrolig god service og total cleaner bagefter , Kan varmt anbefale det gode initiativ . Tusinde tak , ikke sidste gang jeg gør brug af jer . 👏👨‍🔧

VORES HISTORIE

NemSkrald blev etableret i foråret 2020 som en udløber af det stigende ønske om at komme af med sit haveaffald, da solen begyndte at titte frem og alle genbrugsstationer var lukket ned under Corona-krisen. Holdet bag NemSkrald så et hul i markedet og spottede hurtigt, at der var en mulighed for at skabe en vedvarende forretning, der kan udfylde et behov hos den almindelige danske husstand. Vi arbejder løbende på den overordnede forretningsplan og vil gerne skabe en forretning der skaber en helhed for forbrugeren.

LAD OS RINGE DIG OP