Skip to content Skip to footer

AFFALD

VI GØR DET NEMT

NemSkrald tilbyder en enkel og praktisk affaldsafhentning til private og erhverv. Vi tager os af regelmæssig afhentning af affald, så du kan fokusere på at nyde dit liv hjemme eller på arbejdspladsen. Vores dygtige team tilbyder en række forskellige løsninger i forhold til både indhold og frekvens, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til lige netop dit behov. Vores erfarne personale sørger for en sikker og miljøvenlig afhentning af dit affald, så du kan føle dig godt tilpas med din affaldshåndtering.

ERHVERV

NemSkrald er et førende firma inden for affaldsafhentning for erhverv. VI har en dedikeret tilgang til kundetilfredshed og stræber efter at gøre affaldshåndtering så enkel og problemfri som muligt for vores erhvervskunder. Vi tilbyder en række løsninger, der passer til forskellige erhvervsbehov, herunder regelmæssige affaldsafhentninger og en-til-en løsninger. NemSkrald har moderne udstyr og et erfarent og trænet række personale, der sikrer, at affald bliver håndteret på en miljøvenlig måde. Med NemSkrald kan din virksomhed være sikker på, at jeres affald bliver håndteret ansvarligt og effektivt, mens i kan fokusere på deres kerneforretning.

FANTASTISK SERVICE

NemSkrald tilbyder en exceptionel service inden for affaldsafhentning for både erhverv og private. Vi har en personlig tilgang til hver enkelt kunde og stræber efter at opfylde dit unikke behov. Vores personale er altid tilgængelige til at hjælpe og rådgive om vores affaldshåndteringsløsninger. NemSkrald har moderne udstyr, og vi har super dygtig arbejdskraft, der sikrer en hurtig og effektiv affaldsafhentning. Virksomheder kan være sikre på en jævn og pålidelig service, da vi hos NemSkrald har en stærk track-record for at levere en højkvalitets affaldshåndtering.

LAD OS KLARE RESTEN

Hos os her i NemSkrald er vi et firma, der har specialiseret os i at håndtere både privat og erhvervsmæssig affaldsafhentning. Vi har et dedikeret personale, der arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunders affald bliver hentet regelmæssigt og effektivt. Vores service er pålidelig, og vi sikrer at affaldet bliver bortskaffet på en ansvarlig måde. Med NemSkrald kan du være sikker på, at dit affald bliver håndteret med den højeste grad af professionalisme og grundighed. Så hvis du leder efter en løsning til din privat eller erhvervs affaldsafhentning, bør du overveje at vælge NemSkrald.

201842142_341994954103895_2411998075135754129_n
128890403_215231343446924_8447136456642370494_n

“Tak til Lukas og NemSkrald – det store træ er fjernet, alt er kørt væk og stubben er fræset væk. Vi kan bestemt give NemSkrald den bedste anbefaling🌞

“Det her er simpelthen det mest geniale!. Har virkelig manglet en service som dette .
Super prof fra start til slut , nemt hurtigt og ikke mindst effektivt.
Klart 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra .”

“Hurtig og effektiv og helt igennem venlig service. Og prisen er der heller ikke noget at komme efter. Vil helt sikkert bruge NemSkrald igen.”

“Utrolig god service og total cleaner bagefter , Kan varmt anbefale det gode initiativ . Tusinde tak , ikke sidste gang jeg gør brug af jer . 👏👨‍🔧

ET RENT EVENTYR

NemSkrald blev etableret i foråret 2020 som en udløber af det stigende ønske om at komme af med sit haveaffald, da solen begyndte at titte frem og alle genbrugsstationer var lukket ned under Corona-krisen. Holdet bag NemSkrald så et hul i markedet og spottede hurtigt, at der var en mulighed for at skabe en vedvarende forretning, der kan udfylde et behov hos den almindelige danske husstand. Vi arbejder løbende på den overordnede forretningsplan og vil gerne skabe en forretning der skaber en helhed for forbrugeren.

LAD OS RINGE DIG OP