Vores ydelser 

NemSkrald tilbyder en række forskellige services. I opstarten har der været fokus på, at tilbydes en række faste services, for at udbrede konceptet og firmaet. Serviceydelserne spænder vidt og ingen opgave er for stor eller lille.


Nedenfor findes en række eksempler på opgaver som vi varetager, og på den måde skaber en tilfreds kundeoplevelse. Disse opgaver kan varierer i størrelse og omfang, derfor vil prisen også kunne variere. 


Uanset opgaven , så er Nemskrald løsningen!

Hvad kan vi tilbyde

Affaldshåndtering

Vi tager os af alle affaldsopgaver, både hvad angår småt brændbart, deponi, møbler og anden form for bortskaffelse af genstande. Hos NemSkrald tager vi os dog IKKE af farligt affald såsom kemikalier. Affaldshåndteringen sker naturligvis efter gældende lovgivning, og med alle tilladelser.

Rydning

NemSkrald håndterer alle former for rydningsopgaver, både i forhold til private og erhverv. Dette inkluderer rydning af indbo i lejligheder, huse, erhvervslokaler, kontorer mv. Alle opgaver løses med henblik på bortskaffelse.

Når der er tale om rydningsopgaver er der fokus på hurtig og professionel eksekvering. Dette under hensyntagen til kundens ønsker.

Nedrivning

NemSkrald kan også varetage entrepriseopgaver med henblik på nedrivning. Både store og små opgaver kan varetages. Om det drejer sig om nedrivning af et køkken, bortskaffelse af fliser fra badeværelse eller på anden måde nedrivning.

Priser

For at gøre hele konceptet bag NemSkrald gennemskueligt,

har vi valgt at lave listepriser på de opgaver, som er mest gængse for vores kunder.

4 klare lukkede sække

Hårde hvidevare

1 trailerfuld (ens indhold - eks. haveaffald*)

Øvrige forespørgsler

150 kr.

Fra 150 kr.

 800 kr.

Kontakt os for en skarp pris

Denne hjemmeside benytter cookies, som er med til at forbedre oplevelsen for brugeren. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend