Skip to content Skip to footer

DØDSBO

VI GØR DET NEMT

Skal du have ryddet et dødsbo, eller kender du en der skal? Hos NemSkrald tilbyder vi en empatisk og effektiv tømning af dit eller din bekendtes dødsbo. Vores team af erfarent personale er opmærksomme på, at denne type opgave ofte er en svær tid for kunden, og vi vil gøre alt for at gøre processen så enkel og stressfri som muligt. Vi har den nødvendige erfaring og de nødvendige kompetencer til at tømme dit eller din bekendtes dødsbo. Vi tager os af alt fra tømning af huset til bortskaffelse af indholdet, så du kan fokusere på at bearbejde din sorg. At få NemSkrald til at tømme et dødsbo sikrer en respektfuld og diskret håndtering af ejendommen, og vores fokus på miljøet garanterer, at affaldet bortskaffes på en bæredygtig måde. 

EN SVÆR TID

Hos NemSkrald ved vi hvor svær en tid der kommer efter at miste en person der betyder meget i ens liv. Når det er sket, skal man bearbejde det, og lade os om at gøre de svære ting, som for eksempel at tømme dødsboet. Vi sørger for at tømme alt hvad dødsboet indeholder, og være grundige med tømning så intet efterlades unødvendigt. Vores erfarne og kompetente personale sørger for at tømme dødsboet på en professionel og forsigtig måde, så alt bliver gjort rigtig, og samtidig med sørger vi for at håndtere alle møbler og objektiver på en miljørigtig måde så alt bliver gjort rigtigt.

GOD HÅNDTERING

NemSkrald tilbyder en empatisk tømning af dødsbo, inkluderende en effektiv affaldshåndtering. Vores team af fagfolk er opmærksomme på, at denne type opgave ofte er en svær tid for kunden, og vi vil gøre absolut alt for at gøre processen så enkel og stressfri som muligt. Vi har den nødvendige erfaring til at håndtere tømningen med sikkerhed, medfølelse og professionalisme. Vi tager os af alt fra tømning af huset til bortskaffelse af affaldet, så du kan fokusere på at bearbejde din sorg.

“Tak til Lukas og NemSkrald – det store træ er fjernet, alt er kørt væk og stubben er fræset væk. Vi kan bestemt give NemSkrald den bedste anbefaling🌞

“Det her er simpelthen det mest geniale!. Har virkelig manglet en service som dette .
Super prof fra start til slut , nemt hurtigt og ikke mindst effektivt.
Klart 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra .”

“Hurtig og effektiv og helt igennem venlig service. Og prisen er der heller ikke noget at komme efter. Vil helt sikkert bruge NemSkrald igen.”

“Utrolig god service og total cleaner bagefter , Kan varmt anbefale det gode initiativ . Tusinde tak , ikke sidste gang jeg gør brug af jer . 👏👨‍🔧

ET RENT EVENTYR

NemSkrald blev etableret i foråret 2020 som en udløber af det stigende ønske om at komme af med sit haveaffald, da solen begyndte at titte frem og alle genbrugsstationer var lukket ned under Corona-krisen. Holdet bag NemSkrald så et hul i markedet og spottede hurtigt, at der var en mulighed for at skabe en vedvarende forretning, der kan udfylde et behov hos den almindelige danske husstand. Vi arbejder løbende på den overordnede forretningsplan og vil gerne skabe en forretning der skaber en helhed for forbrugeren.

LAD OS RINGE DIG OP