Skip to content Skip to footer

SKIFTNING AF TAG

VI SKIFTER DIT TAG

Hvis du overvejer at skifte taget på din bolig eller erhvervsbygning, er det vigtigt at have de rigtige folk til opgaven. Taget er en af de vigtigste dele af dit hus og enhver bygning. Hos NemSkrald har vi et team af dygtigt personale, der har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre skiftningen af dit tag på en effektiv og pålidelig måde.

MILJØ

En miljørigtig skiftning af dit tag er afgørende for at beskytte planeten og reducere den negative påvirkning på miljøet. Det inkluderer valg af bæredygtige tagmaterialer, korrekt bortskaffelse af det gamle tag og korrekt installation af det nye tag med fokus på energieffektivitet og korrekt ventilation, og det s’rger vi for. Alt fra installation af dit nye tag, og til bortskaffelse af dit gamle med alt det affald der kommer. Ved at vælge miljøvenlige tagmaterialer og sikre korrekt bortskaffelse, reducerer vi mængden af affald og forurening, mens korrekt skiftning sikrer optimal energieffektivitet og reduktion af klimapåvirkning. En miljørigtig skiftning af tag kan også være økonomisk fordelagtig på lang sigt, da det kan reducere energiomkostningerne og mindske behovet for fremtidig vedligeholdelse.

SERVICE I TOPPEN

Her hos NemSkrald er vi kendt for vores gode service ved skiftning af private tag. Vi eksekverer en miljøvenlig og bæredygtig skiftning af dit tag ved at vælge de rigtige materialer og sikre korrekt bortskaffelse af dit gamle tag. Derudover er vores dygtige personale i stand til at installere det nye tag med fokus på energieffektivitet og korrekt ventilation, hvilket kan føre til besparelser på lang sigt. Vores personale er professionelle, pålidelige og hurtige til at udføre skiftningen af dit tag. Alt i alt er vores super gode service en af de vigtigste årsager til, at mange private kunder vælger os til at skifte deres tag.

“Tak til Lukas og NemSkrald – det store træ er fjernet, alt er kørt væk og stubben er fræset væk. Vi kan bestemt give NemSkrald den bedste anbefaling🌞

“Det her er simpelthen det mest geniale!. Har virkelig manglet en service som dette .
Super prof fra start til slut , nemt hurtigt og ikke mindst effektivt.
Klart 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra .”

“Hurtig og effektiv og helt igennem venlig service. Og prisen er der heller ikke noget at komme efter. Vil helt sikkert bruge NemSkrald igen.”

“Utrolig god service og total cleaner bagefter , Kan varmt anbefale det gode initiativ . Tusinde tak , ikke sidste gang jeg gør brug af jer . 👏👨‍🔧

ET RENT EVENTYR

NemSkrald blev etableret i foråret 2020 som en udløber af det stigende ønske om at komme af med sit haveaffald, da solen begyndte at titte frem og alle genbrugsstationer var lukket ned under Corona-krisen. Holdet bag NemSkrald så et hul i markedet og spottede hurtigt, at der var en mulighed for at skabe en vedvarende forretning, der kan udfylde et behov hos den almindelige danske husstand. Vi arbejder løbende på den overordnede forretningsplan og vil gerne skabe en forretning der skaber en helhed for forbrugeren.

LAD OS RINGE DIG OP