Skip to content Skip to footer

COCKTAILKURSUS

E-baren tilbyder professionelle og underholdende cocktailkurser, der er perfekte til at teambuilde på i virksomheden eller bare nyde en sjov og lærerig oplevelse med venner og familie.

Vores cocktailkurser finder sted i hele landet, så uanset om du bor i Jylland, Fyn eller Sjælland, kan du deltage. Vælg mellem vores traditionelle cocktailkursus, hvor du lærer om råvarerne og historien bag cocktails, eller vores konkurrenceprægede kursus, hvor I dyster i hold og bedømmer hinandens cocktails på smag, udseende og fremlæggelse.

Få en fantastisk oplevelse med et cocktails kursus – lær at lave de mest smagfulde og imponerende cocktails!

Når du deltager i et cocktailkursus hos E-baren, får du mulighed for at komme bag baren og blive guidet fra start til slut i fremstillingsprocessen. Du vil løbende blive briefet om råvarerne, garnishen og historien bag cocktailen, mens du nyder smagsnuancerne og griner med dine venner. Det handler om en helhedsoplevelse, hvor du får både viden og sjov.

Få en uforglemmelig oplevelse med et cocktails kursus, der vil blive taleemne i både virksomheden og hjemme

Lær at lave de mest smagfulde og imponerende cocktails, der vil imponere dine gæster og give dig selvfølgelig også en stor tilfredshed og glæde ved at kunne lave de lækreste drinks. Et cocktails kursus er en perfekt måde at lære nye færdigheder på, mens du har det sjovt og nyder godt af den gode stemning, der følger med at lave cocktails.”

KOMPLET DJ SET UP

LEJ EN PROFESSIONEL DJ

FÅ DET DANSEGULV DU DRØMMER OM

Få et uforpligtende tilbud

    Leave a comment