Skip to content Skip to footer

Bryllup

SKAL KÆRLIGHEDEN FEJRES?

GØR BRYLLUPSFESTEN UFORGLEMMELIG MED EN SKRÆDDERSYET COCKTAILBAR

EKSKLUSIV COCKTAILCATERING TIL JERES BRYLLUPSFEST!

Eksklusiv cocktailcatering til jeres bryllupsfest!
Hos E-baren elsker vi bryllupsfesten, vi elsker når I stråler i jeres flotte kjoler & knivskarpe suits med en af vores cocktails i hånden.
Vi ved, at I har glædet jer helt vildt til jeres store dag. Hos E-baren sørger vi derfor for alt i forbindelse med barløsningen, så I kan slappe af og nyde dagen til fulde.

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service og de lækreste drinks, lavet med premium spiritus og friskpressede juicer/espresso. Vi tilbyder både klassiske cocktails og specialdesignede drinks, der passer perfekt til din fest.

KOMPLET BARLØSNING

Med vores fri-bar-løsning garanterer vi en cocktailoplevelse ud over det sædvanlige. Vi bruger kun de allerbedste råvarer, og vores juice er presset fra friske frugter. Vi er verdensmestre i at sørge for, at der ikke opstår irriterende køer & ventetid. 
E-baren sørger for en gennemført baroplevelse fra start til slut. Vores barløsning indebærer alt lige fra professionelle bartendere, is, råvarer, glas og et højt serviceniveau. Der er altså ikke overladt en masse arbejde til jer, når I booker en mobil barløsning hos os! 

STILET COCKTAIL CATERING

I samarbejde med jer laver vi et rigtig lækkert cocktailmenukort, som dine gæster med garenti vil finde en stor glæde i at gå på opdagelse i.

KOMPLET DJ SET UP

LEJ EN PROFESSIONEL DJ

FÅ DET DANSEGULV DU DRØMMER OM

Få et uforpligtende tilbud

    Leave a comment