Skip to content Skip to footer

EN OPLEVELSE DU ALDRIG GLEMMER

E-baren er skabt af passion til cocktails og har leveret cocktails til fest-glade odenseanere under Corona pandemien, efter en raket start med mere end 35.000 cocktails sendt afsted og flere end 1000 + 5-stjernede anmeldelser af vores cocktails lever og ånder vi i dag for at skabe den bedste fest oplevelse med den lækreste barløsning som bidrager til at gøre jeres fest til noget helt specielt.

91809730-DA10-47DF-9D5F-8AB5716D57EA
IMG_4023-2
0 GLADE KUNDER
0 FESTER
0 DJ BOOKINGER
0 DRINKS SERVERET

best of odense 2020

I 2020 vandt vi prisen Best of Odense Årets spire. Det betød rigtigt meget for os at borgerne i Odense havde givet os det skuldre klap. Vi er stolte af prisen og tager der som et vidnesbyrd om at den måde vi driver forretning med et stærkt værdisæt og højt serviceniveau er rigtigt.

ET UDPLUK AF VORES TILFREDSE KUNDER

”Vi har til årets firmajulefrokost haft fornøjelsen af at have Ebaren til at servere cocktails. Her oplevede vi i aller højeste grad rigtig god service, imødekommenhed, proffesionalisme og kvalitetsbevidsthed. Det er tydeligt at Ebaren ønsker at differentiere sig på kvaliteten, hvilket de lykkedes med.
Malte og hans dygtige bartendere viste at de sagtens kan håndtere små 110 cocktailtørstige festdeltagere. Der skal lyde et tak til Ebarens dygtige hold, og en klar anbefaling herfra.”

Maja Pedersen

“Vi havde booket Ebaren til vores firmajulefrokost, bestående af 100 festglade personer. Ebaren leverede fantastiske drinks af virkelig høj kvalitet! Serviceniveauet, deres energi og humør var ligeledes til 5 stjerner. Virkelig et fantastisk arrangement og det er bestemt ikke sidste gang, de skal hyres ind til en fest ved os. De får de varmeste anbefalinger herfra.”

Maria Clémen

“E-baren skabte de perfekte rammer til vores firma julefrokost den 2/12-22.
Alle gæster har tilkendegivet at E-baren var det rigtig valg fordi de leveret lækre cocktails, god stemning blandt alle gæsterne og ekstraordinær service. Malte og hans team leveret bare varen.
Jeg vil anbefale E-baren til alle som ønsker fortryllende cocktails og verdens klasse service til jeres næste fest.”

Jonas Black