Om NemSkrald


NemSkrald blev etableret i foråret 2020 som en udløber af det stigende ønske om at komme af med sit haveaffald, da solen begyndte at titte frem og alle genbrugsstationer var lukket ned under Corona-krisen.

 

Holdet bag NemSkrald så et hul i markedet og spottede hurtigt, at der var en mulighed for at skabe en vedvarende forretning, der kan udfylde et behov hos den almindelige danske husstand. Vi arbejder løbende på den overordnede forretningsplan og vil gerne skabe en forretning der skaber en helhed for forbrugeren.

 

Grundlæggende bygger NemSkrald på et simpelt koncept, der giver uanede muligheder for den enkelte kunde. Vi tager opgaver i alle størrelser, både den lille afhentning af 4 sække med affald til den store haverydning eller forefalden oprydningsopgaver Dette kan du se mere om under Services.  

 

Fundamentet i Nemskrald bygger på tillid og punktlighed. Det betyder, at vi gerne går de ekstra meter for at leve op til de aftaler der er blevet indgået mellem kunden og os. Vi vægter personlighed og en smilende tilgang til vores kunder.

 

For os bag NemSkrald er det ønsket om at vise samfundssind og gøre en gerning for de mange, som har et behov for affaldsafhentning, der driver virksomheden. 

 

NemSkrald har valgt at man vil donere 10% af sit overskud til et godt formål i Odense

 

Denne hjemmeside benytter cookies, som er med til at forbedre oplevelsen for brugeren. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend