Skip to content Skip to footer

FLYTNING/TRANSPORT

VI GØR DET NEMT

Står du med enten en flytning der skal klares, eller transport af møbler? Det klarer vi nemt for dig her hos NemSkrald. Vi har flyttet massevis af kasser og møbler, og vi har også transporteret alt fra elektronik til møbler, affald, kasser, og meget mere. Om du skal have transporteret et fjernsyn, et møbel, en højtaler eller noget helt andet fra A til B, det kan være fra et hjem til et andet hjem, fra et hjem til et opbevaringsrum, så er vi klar til at tage imod din opgave. Vi klarer alt, og vi gør det super nemt for dig!

FLYTNING

Når man skal flytte fra hus til lejlighed, fra lejlighed til lejlighed eller fra lejlighed til hus, kan det være en kæmpe udfordring at stå med en masse ting der skal flyttes. For det første er et flytterod aldrig sjovt, og for det andet er det en stor byrde hvis man ikke kender nogen der kan hjælpe med det. Men det er her vi kommer ind i billedet! For vi står til rådighed for din flytning hvad end du har brug for, og vi er her for dig. Skal du have flyttet møbler, kasser, elektronik, hvidevarer eller andet, så hjælper vi dig og flytter alle dine ting for dig. Lyder det ikke meget godt? Så kontakt os for et tilbud idag!

TRANSPORT

Transport kan dække over mange ting. Skal du have transporteret en seng? Skal du have transporteret en kommode, en sofa, en skænk, et køleskab, en fryser, en opvaskemaskine, eller en lænestol? Hvad med en lampe? Uanset hvad du skal have transporteret, så står NemSkrald klar til at hjælpe dig med din transportopgave. Vi har meget erfaring med transport af alle slags ting, og vi står klar til at give dig præcis den hjælp og service du har brug for. Vi har flere års erfaring med transport af alle ting, og derfor kan vi med sikkerhed sige at du er i rigtig gode hænder hos os når du vælger os til at transportere dine ting på en sikker og betryggende måde.

“Tak til Lukas og NemSkrald – det store træ er fjernet, alt er kørt væk og stubben er fræset væk. Vi kan bestemt give NemSkrald den bedste anbefaling🌞

“Det her er simpelthen det mest geniale!. Har virkelig manglet en service som dette .
Super prof fra start til slut , nemt hurtigt og ikke mindst effektivt.
Klart 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra .”

“Hurtig og effektiv og helt igennem venlig service. Og prisen er der heller ikke noget at komme efter. Vil helt sikkert bruge NemSkrald igen.”

“Utrolig god service og total cleaner bagefter , Kan varmt anbefale det gode initiativ . Tusinde tak , ikke sidste gang jeg gør brug af jer . 👏👨‍🔧

ET RENT EVENTYR

NemSkrald blev etableret i foråret 2020 som en udløber af det stigende ønske om at komme af med sit haveaffald, da solen begyndte at titte frem og alle genbrugsstationer var lukket ned under Corona-krisen. Holdet bag NemSkrald så et hul i markedet og spottede hurtigt, at der var en mulighed for at skabe en vedvarende forretning, der kan udfylde et behov hos den almindelige danske husstand. Vi arbejder løbende på den overordnede forretningsplan og vil gerne skabe en forretning der skaber en helhed for forbrugeren.

LAD OS RINGE DIG OP